JosE FATIHIO AdmiN
| Konu: Windows Kapanış Mesajları 2007-09-24, 7:06 pm | |
| » Oturumunuz Sürece bir hatamiz olduysa affola. Simdi bilgisayarinizi kapatabilirsiniz Bill Gates iyi günler diler. Nereye Isterseniz Oraya !
» Kah güldük kah eglendik yeri geldi üzüldük, agladik, kizdik... Ancak her güzek sey gibi bu oturumun da sonuna geldik... Yeni bir orturmda görüsmek üzere... Microsoft la Kalin...
» Gidiyorsun ama!ya dönemezsen? hadi hakkini helal et Bill Gates in dualari senin üzerine olsun
» Windows kapatiliyor bu katliyama sessiz kalmayin! Her gün dünyada onbinlerce windows kapatiliyor... bunlarin yarisindan çogu orjinal bile degil... Birakin açik kalsin...
» Bu aksam da bizlerle ayrilan sürenin sonuna geldik yarin ayni saatde bulusmak ümidi ile esen kalin...
» tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir...
» Beni böyle istediginiz gibi kullanip sonra kapatamazsin asil ben seni kapatiyorum...
» Bugün de kazasiz belasiz atlattin...
» Verdigimiz rahatsizliktan ötürü özür dileriz.
» Simdi kapaniyorum ama, kullanilirken ettigin küfürleri anlamadim sanma... Bir dahaki oturumda sorarim ben sana...
» Müsadenle Kaçiyorum, Sahip... www.turkiye.canadaboard.net SÜPER FORUM TÜRKİYE
En son tarafından 2007-10-15, 7:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
betül Sadık ÜyE
| Konu: Geri: Windows Kapanış Mesajları 2007-10-07, 11:23 pm | |
| heeee güzelmiş gerçektennnn harikasın abi | |
|