iwles Sadık ÜyE
| Konu: Sensizliğin Resmini Çizdim Gözbebeğime 2007-10-21, 5:21 pm | |
| Bir yaralı kuş titrer yüreğimin başında Gülümseyen hayalin asılır gözlerime Esrik sayıklamalar sararken karanlığı Sensizliğin türküsü söylenir bulutlarda Kayan bir yıldız gibi boşlukta kaybolurum.
Tufana uğrar ruhum en küçük fırtınada Hasretin tenim gibi sarar sarmalar beni Bitmemiş bir şiirin, ya da yarım şarkının Öksüz notalarında beklerim çağrını Hasretin zincirleri pas tutar kollarımda Sensizlik girdabında çaresiz boğulurum.
Dönülmez bir yoldayım,adı yok menzilimin Silinmiş haritadan yaşadığım o şehir Düşmemişiz kaydına nüfus memurlarının Almış benliğimizi sevda denen o sihir Atmışız kendimizi ufkun solgun yollarına Sevda sürgünlerine çıkmış birden adımız.
Bütün ışıklar sönmüş bütün yollar uçurum Yürüdüğüm sokaklar sensizliğe çıkıyor Çalınmış rüyaların solgun sabahlarında Hasret zincirlerini söyle nasıl kırayım?
Avuçlarım hasretin gözyaşlarında ıslak Titrerim karanlığı sarsan hıçkırıklarda Ertelenmiş sevinçler çalar birden kapımı Hayal meyal dolduğun geceye sarılarak Göz kırpan yıldızların altında ısınırım
Göçmen kuşlar giderken götürdü yüreğimi Sensizliğin resmini çizdim göz bebeğime Öylesine inandım, öyle umut ettim ki Mevsimlerin birinde dönüp geleceğine Söyle hangi mevsime bağlansın umutlarım…. | |
|