iwles Sadık ÜyE
| Konu: Yüreğimin götürdüğü yerdeyim ;SENDEYİM 2007-10-21, 2:36 pm | |
| Diyorum ki bir gün sevdamı yüreğime yüklesem alıp gölgemi yanıma dağ deniz çekip gitsem... dolanır ayaklaıma güz anamın yanık ninnileri kor beni çaresiz...
kalsam sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna kentlerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... kanayan bir yaradır özlemim güz kıyılarında bulutlar gibi nehirler gibi akıp gider sancıyarak mevsimlere her kirpiğimde bir gül ıslanır hangi sarkıyı dinlesem...
gözlerimde bilinmiyen adresler kulağımda uğuldayan sesler durmadan bir ezgi sarıyor içimi dudağımı kanatıyor şiirler ah ben bu sevdayı kime nasıl söylesem... tanrım nedir bu gecelere sığdıramadığım hüzün yüreğimi ikiye bölen sancı nedir bu acemi sevda mavilere tutkun yanım eğer ben şair değilsem...
gözlerimde mavi telaşlar yüreğimde mavi gözyaşları maviler boyu vuruldu gölgem denizi kirlenmiş bir martıyım artık ağlamaklığımı sorma ey hayat uçurumlar doldurur bakışlarımı yönümü nereye çevirsem...
bir rüzgar soluğu türkülerdeyim bir martı kanadı göklerde bulutlar bulutları kovalar dalgalar dalgaları durmadan bir deniz çalkalanır
bir yol uzanır durmadan önümde ah nasıl özlem kokuyor uzaklar bir bilsen
| |
|