JosE FATIHIO AdmiN
| Konu: Üyelerimizden ''ZEZE'' Tarafından Yazılmış Şiirler 2007-10-08, 5:19 pm | |
| - Alıntı :
- GEL İSTERİM
Çiğ düşmeden yanlızlığıma gel isterim Kor düşmeden avuçlarıma Son kez kapanmadan gözkapaklarım Gel isterim Ecel nöbetteyken başucumda Son sözcüğümü sen duy isterim Ecelin avuçlarındayken kalbim Gel isterim Son kez nasıl biri olduğum sorulduğunda Cevp verenin sen olmasını isterim Fani dünya kapatırken kepenklerini yaşam Toplarken var olmanın sızısını İyi bir kalp bırkmak isterim geriye Öksüz bir beste Elerini nereye koyacağını bilemeyen bir çocuk Göğsümün sol yanındaki mahkumu salıveririm Benden geriye boş bir ceset kalır Terkedilmiş bir viran kalır Gör isterim
Üzgün suratlar çiziyorum Kan sızıyor kimbilir Her tebessümünde hayatınbir cam fanusun içindeyim Seyre daldım yaşanmışlıkla yaşanacak arası Yalpalayan ademi Ayaklarımda pranga Gözlerimde özgürlüğün ufku Seyre daldım beden denen Hücreden ademi Son bulmuş derken yaşamın hüzünlü perisi Kanatlarında yaşanmışlığın külfeti Sevdim prangaları sevdim oysa Öylece kalmayı,bir işkenceydi belki Ruhum hapisti Kacışlarında umutsuzluk Zindanın her kapanışında Uyanıyordu içimdeki adem Bir elinde güller bir elinde dikenler Ve dikiyordu ruhumun delik deşik sayfalarına Sanrıların fidanlarını Anladım ki dıştki adem İçteki adem ben Özgür ben, esir ben Ve açıklayamadığım bir adem............
Gökyüzüne gömdüm umutlarımı Her yağmur yağışında toprağın yenilenişi gibi Tekrar yenilensin diye yaşama sevincim Senin gözlerini çizdim yıldızlara Umutsuz gecelerimi,ıssız odamı aydınlatsın diye Sevebilme umudumu toprağa gömdüm Her bir çiçekle hayata dönsün Beni yattığım toprakta yalnız bırakmasın tamamıyle Gülümseyişini kazıdım güneşe Geceleri ağladığımı görüp sönmesin diye Karlara yazdım başarma isteğimi Bütün kötülüklerin üstünü örtsün diye Her bir bebeğe anlattım mutluluğu En umutsuz anlarımda mutlu olsunlar diye Bir de seni bekledim Gün olur gelirsin diye
Yaşamayı biribirine karıştırır olduk Artık masallarla hikayemizin ayırdına varamıyoruz Yaşarken düşünmez Severken söylemez olduk Karşıda sevda can çekişirken Hissetmez olduk Duyduk duymazdan geldik Gördük görmediğimizi iddia ettik Sevgi yaşamak istiyorum diye haykırırken Kalbimize almak yerine Büsbütün uzaklaştırdık Yaşama dair değer verdiğimiz anılardan Belki son nefeste anlarız sevginin umudun Ve sevdanın ne demek olduğunu Ruhun bedeni terketmesine Bir dakika kala
Küçük bir çırpıntıydı Yüreğimi yüreğinden söküp giden Ve dalgaların pervasızlığında köpüklenen Tamamlayamadığım sözcüklerdi Beni umut bahçemden sürgün eden Sonbahar hüznüyle nasıl sürgünse yeşil Yüreğim öyle gurbetteydi Öyle gurbetçiydi ümitlerim Herşeyin yabancı olduğu söylendiğinde Çoktan ismi değişmişti mutluluğun Hayatın karardığı söylendiğinde Bir torbadaydı güneş Ve ümitsiz gözyaşlarıydı yağmur Mavisinden ve benim baharımdan habersiz
Yüreğimin sayfalarından kopan satırlardı çocukluğum Sen vardın orda, ailem vardı Sana karşı duyduğum belli belirsiz sevgi vardı Ümit dünyamın inşaatıydı o dönem Yüreğimin labirent sitesinin en güzel dairesinde ikamet ederdiniz Yüreğime ağır gelmezdi bunlar Bilirdim beni sevdiğini Hep sizin bir bütün olduğunuzu düşünmüştüm Çocuk aklımla kanıtı gamzelerinizdi ortak yanınız Düşüncelerim bir masal olduğunu anlamaktı Beni yıkan Ve koşar adım karamsarlık istasyonuna Sürükleyen gerçek O günden bu güne durak durak Umudu arıyorum Yüreğim bir yerde perişan, ümitlerimin avuçları titrek Ya bulamazsam mutluluğu, ya sonu gelmezse rayların
Yağmurun yağması bile seni hatırlatır oldu Hayatta her şeyin boş olduğunu anlamam Çok uzun sürdü ama yine de Devam ediyorum sensizliğe Artık anlamaya çalışıyorum Sen benim yıldız yörüngemde Bir daha gelmemek üzere kayboldun Sana haykırsam hisseder misin ? Sürekli bunu düşümüyorum Belki de sana sözüm olduğu için yaşıyorum Ama şunu da bilmelisin ki Senden başka kimse beni sebepsiz sevmiyor Bir sen vardın sebepsiz seven Peki niye diğerleri nefret ediyor? Yağmur yağıyor ve ben yine Senin yolundayım Gözyaşlarım görünmesin diye Dolaşır oldum yağmurlarda Bir de sen varsın Olanca ağırlığınla yüreğimde Arada bir fırtınadan önceki sessizlıik Çöküyor kalbime Bilmiyorum beni orada özlüyor musun? Eskisi kadar seviyor musun beni Bir de şunu merak ediyorum Sevgi niye yaratılmış İnsanlar değerini bilmesinler diye mi? Bilmediğim bir çok soru ve ben Hala seni bekliyorum Gelmeyeceğini, geri dönmeyeceğini Bilsem de Hala bende unuttuğun damlalarla Devam ediyorum karamsarlığa
| Konu: Geri: Üyelerimizden ''ZEZE'' Tarafından Yazılmış Şiirler 2007-11-23, 9:19 pm | |
| qüsel şiirler. paylaşım için saoll..dewamıda gelir inş (: | |
|
GeZeGeN Süper Forum Üyesi
| Konu: Geri: Üyelerimizden ''ZEZE'' Tarafından Yazılmış Şiirler 2007-11-24, 12:09 am | |
| güselmişşş aferin walla zeze ye dwmını bekliyorss | |
|
-MiyoziN- Süper Forum Üyesi
| Konu: Geri: Üyelerimizden ''ZEZE'' Tarafından Yazılmış Şiirler 2007-12-03, 5:32 pm | |
| gerçektn güsel olmuş bencede inş devamı gelir | |
|