: : : SÜPER FORUM TÜRKİYE : : :
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TüRkİyE'nİn ''EN'' SüPer FoRuM SiTeSi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Biz O Kadar Fakirdik ki;

3 posters
YazarMesaj
JosE FATIHIO
AdmiN
AdmiN
JosE FATIHIO

Biz O Kadar Fakirdik ki; Empty
MesajKonu: Biz O Kadar Fakirdik ki;   Biz O Kadar Fakirdik ki; Empty2007-10-01, 8:53 pm

Biz o kadar fakirdik ki; mahallemizde gökkuşağı bile siyah beyaz çıkardı

—Biz o kadar fakirdik ki; masraf olmasın diye ben 7 yaşına kadar doğmadım. Ağabeyimi de gazete verdi.

—Biz o kadar fakirdik ki; misafirliğe giderken bineceğimiz dolmuşun arkasından koşmak suretiyle takip ederdik

—Biz o kadar fakirdik ki; peynirimiz yoktu her sabah tenekenin içine girer peynir taklidi yapardık

—Biz o kadar fakirdik ki; biber çekirdeklerinden çorba yardık

—Biz o kadar fakirdik ki; ağabeyimin eskilerini kendi giyerdi ben çıplak dolaşırdım

—Biz o kadar fakirdik ki; ne sen sooor ne ben söyleyeyim kuracak cümlemiz bile yoktu yani.

—Biz o kadar fakirdik ki; kokain yerine tebeşir tozu çekerdik.

—Biz o kadar fakirdik ki; okul karnesini karneyle aldığımı bilirim

—Biz o kadar fakirdik ki; kasabı manavı geçtik köpeğe kemik borcumuz vardı

—Biz o kadar fakirdik ki; dilencilerin paralarını çalar counter oynamaya giderdik

—Bz o kadar fakirdik ki; Hint fakirleri dayanamayıp misyonlarını bize devrettiler.

—Bz o kadar fakirdik ki; okula jaguarla gidip geldim senelerce, yok yani bildiğin jaguar deh diyordum gidiyordu kırmızı ışıkta durmak sorun oluyordu çok zorluk çektik çook…

—Biz o kadar fakirdik ki; eskimesin diye aynaya bakmazdık

—Biz o kadar fakirdik ki; Fakir BAYKURT bizim idolümüzdü duvara posterini asardık duvarda desteksizdi çiviyi çakınca yıkılmıştı zaten

—Biz o kadar fakirdik ki; siyah beyaz televizyonumuz bile yoktu bizim televizyon sadece siyahtı bizim kadar fakir olan komşumuzun beyaz televizyonuyla yan yana koyar öyle seyrederdik ya.

—Biz o kadar fakirdik ki; meteliğe atacak kurşunumuz bile yoktu bizde taş atardık

—Biz o kadar fakirdik ki; babamdan tokat yerdik başka şey yoktu bir tokadı 4 kişi paylaştığımız günler oldu

—Biz o kadar fakirdik ki; sinekler bize değil biz sineklere konuyorduk.

—Biz o kadar fakirdik ki; kelimelerimizi tartarak konuşurduk günlük kotayı aşınca babamız falakaya yatırırdı
https://turkiye.canadaboard.net
Zeze
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: Biz O Kadar Fakirdik ki;   Biz O Kadar Fakirdik ki; Empty2007-10-06, 3:10 pm

küçük emraha taş cıkartmışsınz[/i][/url][/b]
betül
Sadık ÜyE
Sadık ÜyE

MesajKonu: Geri: Biz O Kadar Fakirdik ki;   Biz O Kadar Fakirdik ki; Empty2007-10-07, 11:08 pm

duygulandım bak şimdi

Biz O Kadar Fakirdik ki;
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-