ROBOTECK Moderator
| Konu: AyrıLık,Sevgi,Hüzün Burada Tüm SevenLere 2009-12-11, 9:03 pm | |
| Bir Tek Sen Yoksun Yanımda Dün gece içtim yine sensizliğe,ağladım sevgisizliğe Adını koyamadıklarım odamda,bir tek sen yoksun yanımda Lanet odum aşka,kahrettim taş kalbine. İsyanım vefasızlığına,isyanımgerçek sevene gelmeyen Yalan sevgiler içinde kaybolan bedenine.
Bilmem sensiz nereye kadar gidecek böyle Sen bensiz mutlu musun söyle Şimdi ne yaparsın kiminle nerelerde Sensiz şarkılar anlamsız,hayaller renksiz. Boş bir hayatta sıkılmış ruhum. Çalan her şarkı,kavuşan her sevgili. Acı veriyor kalbime,karışıklık ruhumda,her gece soğukluk tenimde. Sensiz her gece böyle;isyan,hüzün benimle. Ayrılık yatıyor kapımda,korku bekliyor pusuda. Adını koyamadıklarım odamda Bir tek sen yoksun yanımda. Bil bilsen seni ne kadar özledim. Bir kere sesini duymak için dünyaları bile veririm. Bir bilsen,bir anlayabilsen sevgisizliğin ne olduğunu Neler çektiğimi;belki de döner gelirsin Ağlarsın ihanetine,yanarsın bensiz geçen senelere.
Sevdiğim,artık korkuyorum yarına çıkmaktan İstiyorum güneş bensiz doğsun Gece ruhuma acı çektirmesin;böyle giderse bedenim gidecek ölüme. Sensiz bir hayat zaten yıllardır ölüm kalbime. Sevgisiz bir dünya yıllardır zindan bedenime. -------------------------------------------------------------------------------------- Yanarım SeninLe Geçen YıLLara Hani her şeyin bendim;sana hayat verirdi gözlerim Meğer yalanmışsın,meğer duygusuzmuşsun. Seninle geçti en güzel yıllarım. Şimdi o günlere ağlarım. Sevgisiz geçen senelere yanarım. Keşke! seni hiç sevmeseydim. Kalbine uzak kalsaydım. Bilemedim,anlayamadım gerçek yüzünü. Nasıl da unuttun verdiğin o büyük sözü. Aşkta mutluluk var diyenler bir baksınlar perişan halime. Hüzün,gözyaşı her gece benimle. Kalbim,hasret gerçek sevgiye. Seninle geçen yıllara yanarım. Sevgisiz geçen gecelere ağlarım. Ben sana vermiştim sevgi; sense acı verdin kalbime. Lanet olsun senin gibi yalandan sevenlere. Yalandan gülenlere;lanet olsun acı dolu bu hayata. Dilerim birgün sen de yaşarsın yaşadıklarımı. İşte o zaman belki anlarsın,belki yanarsın Ama artık perişan halim İhanet hançeriyle yaralanmış kalbim. Seni kabul etmez ki. ------------------------------------------------------------------------ NasıL Seversin Bir Başkasını Hani gönül bahçende açan tek çiçek bendim Hani ben senin birick bebeğindim. Meğer yıllarca aşk oyunu oynamışsın Sahte gülüşlerle,içi boş sözlerle kandırmışsın beni.
Bilmem sana niye inandım Keşke! dostlarımı dinleseydim Mezara kadar olsaydık iki yabancı Keşke! gönül bahçemde senden önce açan çiçeği soldurmasaydım.
Hatıraları yok saymasaydım Şimdi nerelerdesin aylar geçti hala aramadın beni Hani bensiz geçen üç geceye bile dayanamazdı kalbin. İsyan ederdin ayrılığa Meğer yalanmış senin adın,vefasızın biriymişsin Bilmem nasıl seversin bir başkasını. Mutlu eder mi seni başka sevgiler,başka gözler Bil ki seni çok seviyorum Senin yanında mutluyum;ölüm bile bizi ayıramaz Son nefeste bile beraberiz diyen kalpler yalan söyler. Bak niceleri yıllarca böyle derken şimdi ayrı düştüler Lanet olsun yalan sevgilere Lanet olsun ihaneti seçenlere ---------------------------------- Mutsuzum SeniNLe Ne Olur unut beni,Unut sana yaşattıklarımı Yaşanmadı say en romantik geceleri. Unut gitsin her şeyi;hiç tanımadın say beni. Mutsuzum seninle,mutluluk vermiyor artık sevgin kalbime.
Yapamam sevdiğim yapamam seni unutamam Hatıralara ihanet edemem Sensiz yaşayamam,sensizliğe dayanamaz kalbim. Son nefese kadar adın olacak dudaklarımda. Aşkımız olacak tüm şarkılarda.
Sevdiğim aşk bu çabuk gelip geçer Zamanla beni unutursun,yerime bir başkasını korsun. Mevsimler gibidir aşk çabuk gelip geçer. Bitmez denilen sevdalar biter.
Seninle olmak Ellerinden tutmak,mutluluk vemiyor kalbime. Geç olmadan,bir an önce bu sevdayı bitirelim. --------------------------------------------------------------------- Keşke! Sevmeseydim Seni Demişlerdi sevme onu;mutlu edemez seni Onunla unutursun mutluluğu arkadaş edinirsin hüznü. Dinlememştim dostlarımı,bir vefasız uğruna kırmıştım çoğunu. Seni sevdim ama karşılık bulamadım.
Keşke! sevmeseydim seni;hala unutmadım ihanetini Yıllar geçti hala saramadım kalbimin yaralarını Gittiğin gece sözlediğin sözler hep aklımda Hiç unutmam perişan halime gülmüştün ya! O anı hiç unutmaz kalbim Neden sevdim seni bilmem yalan sevginde ne buldum. Şimdi yaralı kalbim,sevgisiz perişan halim. Hayallerim kırık,meçhul yarınlarım Keşke! hiç çıkmasaydın karşıma. Senden önce mutluluk vardı hayatımda. Hüzün yoktu ortalıkta. Keşke! gerçek sevene elveda demeseydim. Yazık ettim kendime. Yazık ettim benim için yıllarca ağlayan Delicesine seven bir kalbe Kim bilir belki seviyor hala Ama ne yüzle giderim kapısına. Nasıl derim beni affet diye. Bilirim aşkta son pişmanlık fayda etmez. İhanet kolay kolay unutulmaz. ----------------------------------------------------------------------------- KabuL Et SevgiMi İnan bana çok seviyorum seni Gözlerin etkiledi beni Bakışların manalı;ilk görüşte sevdim seni. En büyük dileğim gözlerimi görmen Seni seviyorum karşılığında ben de seni seviyorum demen.
Ne olur kabul et sevgimi;kalbini aç bana Bir ömür boyu kalayım en güzel köşede. Bil ki sevgim başka;öyle üç,beş günlük değil ömürlük. Yeter ki sen de sev benim gibi.
Sevdiğim fazla düşünme gzölerim başka güzel görmeden Kabul et sevgimi;seni arzulayan kalbimi bekletme fazla. Sensiz geçen aylarda sevgim tükenir sana. Kalbim isyan eder karşılıksız sevgiye,lanet okur aşka. Hadi kabul et sevgimi;en güzel duygular bekliyor bizi. --------------------------------------------------------------- KaLBim Ait Bir Başkasına Ne Olur Sev Beni Ben seni delicesine severken Sen karşılık vermezsen Bu,kahreder kalbimi,yıkar hayallerimi. Hem sevmek karşılıklı olmalı Göze manalı bakmalı. Kalpler her an beraber atmalı. Her gece bedenler birlikte olmalı.
Her şeyi iste ama bunu isteme. Sevgimi veremem sana. Güzelsin,iyisin ama Kalbim ait bir başkasına. Bedenim her gece onunla. İhanet edemem ilk aşkıma. Mezara kadar kalbim sadece ait olacak ona. [color=red]---Tüm sevenler,sevilenler için KaLeme alınmış Özgün EserLer | |
|